Yleistä tietoa koulutuksista

Suomen Harrastajateatteriliitto järjestää teatterikoulutuksia valtakunnallisesti. Haluamme kehittää harrastajateatteritoimintaa, tarjota työkaluja teattereiden tueksi sekä tarjota kaikenikäisille mahdollisuuksia teatteriharrastuksen aloittamiseen.

Koulutuksemme ovat avoimia jäsentemme lisäksi myös ihan kaikille teatterista kiinnostuneille. Kaikille avoimet kurssimme löytyvät koulutuskalenteristamme. Koulutuskalenterimme koulutukset on suunnattu pääsääntöisesti yli 16-vuotiaille ellei toisin ole ilmoitettu, poikkeuksia voidaan toki tehdä kurssin sisällöstä ja tavoitteista riippuen. Kysy lisää! Koulutusten tuntimäärä tarkoitaa laajuutta oppitunneissa, a´45min.Lisäksi järjestämme ja räätälöimme tilauskursseja toiveiden mukaan. Lähes kaikki koulutuskalenterimme kurssit ovat myös tilattavissa omalle paikkakunnalle kun sopivan kokoinen porukka on koossa. Koulutuksemme on muotoiltu kokoluokkiin XS-XL mutta räätälöinti sopivaan kokoon on aina mahdollista. Yhteistyökumppaninamme koulutusten järjestämisessä toimii Kansalaisfoorumi.

 

KOULUTUSKALENTERI

TIETOSUOJA Ilmoittautuminen kursseillemme tapahtuu Google Forms -lomakkeella. Mailchimpin ja uutiskirjeemme, sekä Google Formsin tietosuojasta saat lisää tietoa täältä: SHT-n Uutiskirjeen tietosuojaseloste. 

Liittymällä listallemme lomakkeen kautta hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Asiakasrekisterimme tietosuojaselosteeseen voi tutustua tästä linkistä. Kysymyksiä tietosuojaan liittyen voit esittää tuottajalle.

LISÄTIETOJA

Tuottaja Mari Saarinen, [email protected], puh. 050 468 2138