Koulutuksiin ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutukseen hyvissä ajoin, viimeistään ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Kurssiin liittyvä tiedotus hoidetaan sähköpostitse, joten huolehdithan että antamasi sähköpostiosoite on toiminnassa. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta ilmottautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen muutoin kuin lääkärintodistuksella peruutetuista paikoista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Ilmoittautuminen tapahtuu mailchimp – palvelun uutiskirjelomakkeen avulla.

HUOM! Huomioithan että ilmottautuessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee varmistusviesti ilmoittautumisen vahvistamista varten. Ilmottautuminen tulee voimaan ja perille vasta vahvistamisen jälkeen.  Mailchimpin  tietosuojasta saat lisää tietoa täältä.

Kurssin toteutumisesta tiedotetaan ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse. Kurssin osallistumismaksu laskutetaan mahdollisuuksien mukaan ennen kurssia sähköpostitse. Kurssit toteutetaan kurssikohtaisella minimiosallistujamäärällä. Kurssilaisia ei ole vakuutettu Suomen Harrastajateatteriliiton puolesta. Suomen Harrastajateatteriliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

Jotkut puhelimet tai padit eivät lähetä varmistusviestiä, joten varmin tapa on ilmoittautua on käyttää pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta. Jos et saa vahvistusviestiä ole yhteydessä tuottajaan sähköpostitse tai puhelimitse. Kurssista lähetetään aina sähköpostitse lisätietoa ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos et saa viestiä, ota yhteyttä tuottajaan.

Koulutuskalenterimme koulutukset on suunnattu pääsääntöisesti yli 16-vuotiaille ellei toisin ole ilmoitettu, poikkeuksia voidaan toki tehdä kurssin sisällöstä ja tavoitteista riippuen. Kysy lisää! Koulutusten ilmoitettu tuntimäärä tarkoitaa laajuutta oppitunneissa, a´45min. Osa kursseista on tuettu Kansalaisfoorumin opintosetelituella. Tällaisten kurssien lisätiedoissa on maininta tuen käyttömahdollisuudesta.

Liittymällä listallemme lomakkeen kautta hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Kysymyksiä tietosuojaan liittyen voit esittää tuottaja Mari Saariselle.

LISÄTIETOJA

Tuottaja Mari Saarinen, mari.saarinen@shtl.fi, puh. 050 468 2138