Koulutuksiin ilmoittautuminen

Ajankohtaista

Ennen ilmoittautumista koulutuksiimme, luethan ohjeistuksemme koulutustoimintaan osallistumiseen koronavirukseen liittyen. Vallitsevassa epidemiatilanteessa huomioithan, että kurssi saatetaan joutua peruuttamaan hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, jos koronatilanne äkillisesti muuttuu. Myöskin kouluttaja voi tulla paikalle vain täysin terveenä. Tämä kannattaa huomioida esimerkiksi mahdollisia matkoja ja majoituksia varattaessa, jolloin suosittelemme ottamaan niihin peruutusturvan. Jos kurssi peruutetaan Suomen Harrastajateatteriliiton puolesta, kurssimaksut palautetaan aina. Muutoin voimassa on normaalit peruutusehdot, joiden mukaan kurssimaksun saa takaisin myös lääkärintodistuksella.

Ilmoittauduthan aina koulutukseen hyvissä ajoin, viimeistään ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä, sillä kurssimme toteutetaan minimiosallistujamäärällä. Kurssiin liittyvä tiedotus hoidetaan sähköpostitse, joten huolehdithan että antamasi sähköpostiosoite on toiminnassa. Muista myös tarkistaa roskaposti.

Kurssitoimintaa tukee Kansalaisfoorumi.

Kurssiehdot:

Koulutuskalenterimme ovat avoimia kaikille ja osallistujan ei tarvitse olla Suomen Harrastajateatteriliiton jäsen.

Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua kuluitta ilmottautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen muutoin kuin lääkärintodistuksella peruutetuista paikoista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Kurssit toteutetaan kurssikohtaisella minimiosallistujamäärällä, siksi ilmoittautuminen on sitova. Kurssille saapumatta jättäminen ei vapauta kurssimaksusta. Kurssimaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa eston seuraavalle kurssille osallistumiseen. Jos osallistuja on alaikäinen, tulee hänen ilmoittaa huoltajansa yhteystiedot kurssin laskutusta varten.

Ilmoittautumisen peruutus: Lähetä sähköpostitse osallistujan nimi, sekä kurssi ja ajankohta sekä paikkakunta, jolta ilmoittautuminen peruutetaan osoitteeseen [email protected] Jos joudut keskeyttämään kurssin kurssin aikana, ilmoitathan myös suoraan kouluttajalle.

Kurssilaisia ei ole vakuutettu Suomen Harrastajateatteriliiton puolesta. Suomen Harrastajateatteriliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

TIETOSUOJA GOOGLE FORMSISSA

Ilmoittautumisrekisterin tietoja säilytetään Google Drivessa ja henkilötiedot kerätään Google Forms -palvelun avulla. Lue Googlen tietosuojaperiaatteista täältä. Huomionarvoista on, että Google voi skannata kaikkia tileillään säilytettyjä tietoja (samoin kuin esimerkiksi Gmailiin saapuvia ja sieltä lähteviä sähköposteja), mutta ei luovuta tai myy niitä kolmansille osapuolille.

Asiakkaiden tietoja tallennetaan ja käsitellään seuraavasti: palvelun tilaajan etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut vapaavalintaiset lisätiedot, joita käytetään koulutuksesta viestimiseen asiakkaan kanssa.  Lisätietoa tietosuojastamme täältä.

Kurssin toteutuminen

Kurssin toteutumisesta tiedotetaan ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse ja samalla kurssista kerrotaan lisää infoa. Kurssin osallistumismaksu laskutetaan mahdollisuuksien mukaan viimeistään viikkoa ennen kurssia sähköpostitse. Jos et saa laskua ota yhteyttä liiton toimistoon Minna Ahlforsiin. Kurssimaksu tulee olla maksettuna ennen kurssille saapumista. Sähköposti: [email protected] / puh: 050 – 917 0062

Lisätietoa

Koulutuskalenterimme koulutukset on suunnattu pääsääntöisesti yli 16-vuotiaille ellei toisin ole ilmoitettu, poikkeuksia voidaan toki tehdä kurssin sisällöstä ja tavoitteista riippuen.

Koulutusten ilmoitettu tuntimäärä tarkoitaa laajuutta oppitunneissa, a´45min. Osa kursseista on tuettu Kansalaisfoorumin opintosetelituella. Tällaisten kurssien lisätiedoissa on maininta tuen käyttömahdollisuudesta.

Liittymällä listallemme lomakkeen kautta hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Kysymyksiä tietosuojaan liittyen voit esittää tuottaja Mari Saariselle.

LISÄTIETOJA

Tuottaja Mari Saarinen, [email protected], puh. 050 468 2138