SPOTTI – Lasten teatteripäivät

SPOTTI kutsuu kaikki lapset esiintymään lasten teatteripäiville! Tapahtuma järjestetään joka 3. vuosi Riihimäellä. Kaikki lasten ja nuorten teatteriryhmät sekä muut teatterin ystävät ovat tervetulleita tapahtumaan ympäri Suomen.

Seuraava SPOTTI järjestetään Riihimäellä pääsiäisenä 20.-21.4.2019. Tapahtuma alkaa lauantaina klo 10:30 ja päättyy sunnuntaina klo 16:00.

SPOTTI 2019 -ohjelma on nyt julkaistu ja lipunmyynti on alkanut!

Ohjelmaan voit tutustua täällä.

Lippuja voit hankkia NetTicketistä.

Lipunmyynti päättyy torstaina 18.4. Tämän jälkeen jäljellä olevia lippuja voi ostaa esityspaikkojen ovelta tapahtuman aikana. Liput esityksiin ovat 6€/kpl.

SPOTIN ohjelmaan kuuluu lasten huikeiden teatteriesitysten lisäksi opettavaisia ja kiinnostavia teatterin maailmaan liittyviä työpajoja, värikäs aloituskulkue läpi Riihimäen kaupungin, iloinen avajaistapahtuma, hauska ja vauhdikas lauantai-illan disco sekä juhlallinen lopetustilaisuus.

 

SPOTIN osallistumismaksu ryhmille on 55€/hlö. Hinta sisältää koulumajoituksen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Uramon koululla, ruokailut koululla (yht 5 ruokailua) ja osallistumisen tapahtuman työpajaan.

Jokaisen Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenryhmän on mahdollista saada maksimissaan 400€ festivaalitukea toteutuneista kuluista. Festivaalituella korvataan matkakustannuksia sekä pääsylippuhankintoja festivaalin muiden ryhmien esityksiin. Liput esityksiin maksavat 6€/kpl ja ryhmät ostavat liput mieleisiinsä esityksiin itsenäisesti myöhemmin avattavan nettikaupan kautta. Muu tapahtumaan liittyvä ohjelma on maksutonta.

Harrastajateatteriliitto on järjestänyt SPOTTI – Lasten teatteripäiviä jo 38 vuotta. Ensimmäinen lapsiteatterikatselmus järjestettiin 20.–21.5.1978 Tampereella, ja siitä lähtien SPOTTI:a on vietetty kahden tai kolmen vuoden välein. Vuodesta 2002 lähtien tapahtumapaikaksi on vakiintunut Riihimäen kaupunki. SPOTTI järjestetään tänäkin vuonna yhteistyössä Riihimäen kaupungin kulttuuritoimenRiihimäen Nuorisoteatterin ja Riihimäen Teatterin kanssa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Riihimäen kaupungin pääsiäisjuhla.

Viimeksi SPOTTI – Lasten teatteripäivät järjestettiin Riihimäellä vuonna 2016, jolloin tapahtumaan osallistui 10 lapsiteatteriryhmää yhteensä 12 esityksellä. 

SPOTTI-asioissa voit ottaa yhteyttä tuottaja Maaria Klemettiin, maaria.klemetti@shtl.fi

SPOTTI-INFOPAKETTI (avautuu uuteen ikkunaan)