Täältä löydät hyödyllisiä linkkejä Harrastajateatterisi toiminnan tueksi.
 
Yhdistystoimintaan neuvoa löydät esimerkiksi Patentti – ja rekisterihallituksen sivuilta.
 
Työsopimusmalleja esimerkiksi ohjaajan palkkaamiseen löydät Teatteri – ja mediatyöntekijöiden liiton kotisivuilta.  Tästä voit avata yhden mallin suoraan. HUOM! Suomen Harrastajateatteriliito suosittelee aina kirjallisen sopimuksen tekemistä kun teatteriproduktioon palkataan henkilöitä. Kirjallinen sopimus on turvaksi sekä työntekijälle, että työnantajalle.
 
Teme:n sivuilta löytyy myös palkkasuositus teatteri-ilmaisun ohjaajille ja – opettajille ohjaustariffiksi.
 
Palkanmaksuun apua voi löytyä maksuttomasta palkanlaskentaohjelmasta  https://www.palkka.fi
 
Myös yhdistyksiä koskevasta tulorekisteristä löydät tietoa verohallinnon sivuilta.
 
Musiikin teostomaksuista löydät tietoa Teostolta ja Gramexilta. Teoston ohjeita löydät myös koottuna PDF-muodossa tästä (julkaistu Repliikki-lehdessä 3/2017).
 
Näytelmiä ja tietoa niiden tekijänoikeuksista löydät ilmoituspalstaltammeNäytelmäkulmasta, Agency Northista tai esimerkiksi Näytelmät.fi -sivustoltaSanasto puolestaan on kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö jolta saat neuvoja kirjallisuuden käyttöön liittyvistä tekijänoikeuksista.
 
Kuvankäsittelyyn ja mainosten tekemiseen niin sähköiseen kuin printtimarkkinointiinkin voi olla apua Canva – ohjelmasta, jonka perusversio on ilmainen ja todella hyödyllinen.
 
Rahallista tukea löytyy esimerkiksi SHT:n koulutus ja tuotantoavustuksista (jäsenillemme), Suomen Kulttuurirahastosta, Kansalaisfoorumilta (jäsenillemme)  ja myös lukuisilta erilaisilta säätiöiltä. Tinfon apurahavahti on myös hyvä tapa pysyä kärryillä! Suosittelemme myös ottamaan yhteyttä paikalliseen kansalaisopistoon ja kulttuuritoimeen.
 
Ohjelmistoa voit mainostaa ilmaiseksi Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenenä ohjelmisto -sivulla.
 
Tietosuojasta löydät tietoa Tietosuojavaltuutetun sivuilta.
 
Saavutettavuudesta löydät tietoa Aluehallintoviraston sivuilta.
 
Yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta toiminnassa tietoa esimerkiksi SHT:n tasa-arvo ja yhdenvertaisuus suunnitelmasta, sekä Kansalaisfoorumin sivuilta.
 
Turvallisen teatterin periaatteet löydät puolestaan täältä.
 
Teatteri kuuluu kaikille – vai kuuluuko? Kuuloliiton ohjeet saavutettavempaan teatteriin täältä.
 
Sähköinen allekirjoittaminen helpottamaan yhdistyksen hallintoa? Edullinen ja helppo palvelu tähän tarkoitukseen on esimerkiksi Visma sign