ERITYINEN-festivaali

ERITYINEN -festivaali on yksipäiväinen erityisryhmien oma teatterifestivaali joka järjestetään 20.11.2021 Helsingissä. Festivaalipaikkana toimii Näkövammaisten Liiton Iiris-keskuksen tilat Helsingin Itäkeskuksessa. Tila on esteetön ja palvele hyvin eri tavoin vammaisten tai erityistä tukea tarvitsevien ihmisten festivaalipaikkana. Tapahtumassa on kaksi näyttämöä, joista toinen on iso sali, missä järjestetään myös illanvietto ja open mic. Osa festivaalin ohjelmistosta streamataan muualta Suomesta. Festivaalialueella on myös kasvomaalauspiste ja aistihuone.

HUOM! ERITYINEN -festivaaliin ohjelmisto ja lipunmyynti on auki!

Tutustu ohjelmistoon ja osta liput täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

ERITYINEN -festivaali on yksipäiväinen erityisryhmien oma teatterifestivaali joka järjestetään 20.11.2021 Helsingissä. Festivaalipaikkana toimii Näkövammaisten Liiton Iiris-keskuksen tilat Helsingin Itäkeskuksessa. Tila on esteetön ja palvele hyvin eri tavoin vammaisten tai erityistä tukea tarvitsevien ihmisten festivaalipaikkana. Tapahtumassa on kaksi näyttämöä, joista toinen on iso sali, missä järjestetään myös illanvietto ja open mic. Festivaalialueella on myös kasvomaalauspiste ja aistihuone.

ERITYINEN- festivaalin tarkoituksena on lisätä ja vahvistaa eri tavoin vammaisten tai erityistä tukea tarvitsevien teatteriryhmien tunnettavuutta ja lisätä tietoisuutta saavutettavasta teatterista. Festivaalin tavoitteena on erityisryhmien osallisuuden lisääminen ja mahdollistaminen kulttuuri- ja taidetoiminnoissa tekijöinä ja kokijoina. Festivaali lisää taide- ja kulttuuritoimintaa eri tavalla vammaisten tai erityistä tukea tarvitsevien alalla.

Tapahtuman päävastuullinen järjestäjä Suomen Harrastajateatteriliitto. Festivaalia järjestävät Suomen Harrastajateatteriliiton kanssa yhteistyössä Autismisäätiö, ammattiopisto Live, Helsingin kaupungin nuorisopalvelut, Narrin näyttämö, Helsingin työväenopisto, Tunneteatteri, DuvTeatern, Kehitysvammatuki 57, Riihimäen Nuorisoteatteri ja Kansalaisfoorumi.