Avustukset

Suomen Harrastajateatteriliitto tuki harkinnanvaraisesti hakemusten perusteella koronavirustilanteen takia vaikeaan taloudelliseen ahdinkoon joutuneita jäsenteattereitaan. Tiedote aiheesta tässä linkissä.  Kriisirahasto oli tilapäinen harkinnanvarainen apu ja tarkoitettu vain äärimmäisessä hädässä oleville jäsenteattereillemme koronaviruksen aiheuttamaan merkittävään taloudelliseen ahdinkoon. Myönnetyt avustukset 28.4.2020.

Suomen Harrastajateatteriliitto tukee jäsenteattereidensa toimintaa tuotanto- ja koulutusavustuksilla.

Tuotantoavustuksia voivat hakea kaikki Suomen Harrastajateatteriliiton jäsennäyttämöt. Tuotantoavustuksia haetaan vuosittain.

HUOM! Jos teet hakemuksen mutta vallitsevassa tilanteessa suunnitelmat ovat muuttuvat, täytä hakemus päivitetyillä tiedoilla tai vedä hakemuksesi pois jos tuotanto on peruuntunut kokonaan. Ilmoita peruuntumisesta sht(at)shtl.fi

Tuotantoavustusta myönnetään esitysten tuotanto- ja palkkakustannuksiin. Avustusta ei myönnetä näyttämön perustoimintaan, kuten vuokriin, siivouksiin, laitehankintoihin tai elintarvikkeisiin. Avustusta hakevan esityksen ensi-ilta tai koulutus voi olla myös ennen haun päivämäärää. Kiinnittäkää huomiota talousarviota laatiessanne, että teille mahdollisesti myönnetty Suomen Harrastajateatteriliiton avustus on vain osa tuotoista.

Tuotantoavustusten lisäksi tukea voi saada jäsenteattereidemme kouluttautumiseen. Tukea voi saada hakemalle sitä lyhyillä perusteluilla koulutus- ja ohjaustoimikunnalta. Koulutus- ja ohjaustoimikunta tekee päätöksen hakemuksen perusteella. Tuen määrä on 375 € / teatteri ja tuen ehtona on, että koulutus järjestetään Suomen Harrastajateatteriliiton kautta.

Avustukset myöntää Suomen Harrastajateatteriliiton koulutus- ja ohjaustoimikunta.

LISÄTIETOJA

Tuontantoavustukset: Minna Ahlfors, minna.ahlfors@shtl.fi, puh. 050-917 0062

Koulutustuet, mari.saarinen@shtl.fi, puh.050 468 2138