Tunnusta teatteria!

Tervetuloa Suomen Harrastajateatteriliiton henkilöjäseneksi. Henkilöjäseneksi voi liittyä kuka tahansa, olitpa sitten innokas näyttelijä, lavastaja, ohjaaja, katsoja tai vaikkapa lähikaupan myyjä. Riittää että haluat kuulua Suomen suurimpaan harrastajateatteriperheeseen.

Henkilöjäsenenä saat muun muassa

  • SHT apin puhelimeesi (älypuhelimiin)
  • Alennusta liiton koulutuksista (-15%)
  • Alennuksia jopa sadasta ammatti-ja harrastajateatterista
  • Alennuksia useista liiton yhteistyöyrityksistä
  • Alennuksia liiton ilmoituspalstasta ja Repliikki-lehdestä
  • Mahdollisuuden liittyä Näyttelijäpankkiin. Näyttelijäpankkiin liittyminen tapahtuu SHT apissa.
  • Tietoa liiton tapahtumista, toiminnasta ja teatterialan uutisista sähköisellä uutiskirjeellä

HUOM! Kaikki tämä loppuvuoden 2021 tarjoushintaan 14,90€. Vuoden 2022 alusta jäsenyyden hinta on aiemmasta tiedosta (49€/vuosi) poiketen syyskokouksen 27.9.2021 päätöksellä 32€/vuosi ja vakuutus poistuu henkilöjäsenyyden palveluista.

Jäsenyys jatkuu automaattisesti. Jäsenyyden voi irtisanoa ilmoittamalla siitä Suomen Harrastajateatteriliiton toimistoon: [email protected]

Liittymään pääset täältä: Henkilöjäseneksi

OLETKO JO JÄSEN? Saat SHT apin ja uudet palvelut käyttöösi saman tien. Tarkistathan että jäsenmaksusi on maksettu ja yhteystietosi liittoon ovat ajantasalla. Apin avulla voit todentaa jäsenyytesi.

Saat SHT-apin latauslinkin tekstiviestinä Suomen Harrastajateatteriliitolle antamaasi numeroon liittymisesi jälkeen. Seuraamalla latauslinkin ohjeita saat ladattua apin puhelimeesi. Jos lataamisessa syntyy ongelma, ole yhteydessä Suomen Harrastajateatteriliittoon: sht(at)shtl.fi Huom! Jos vaihdat numeroa tai puhelinta, tulee sinun pyytää uusi latauslinkki liiton toimistosta.

SHT -apin asentamisesta ja käyttämisestä usein kysytyt kysymykset löydät tästä linkistä (intellipocket UKK)

Suomen Harrastajateatteriliiton henkilöjäsenille etuja tarjoavat tahot täältä (avautuu uuteen ikkunaan).

 

Kuvituskuva