OHJAAJAPANKKI

Tervetuloa Suomen Harrastajateatteriliiton ohjaajapankkiin. Tältä sivulta voit hakea sopivaa ohjaajaa tai kouluttajaa teidän teatterillenne. Hakuehdoista voit rajat hakua osaamisen, kokemuksen tai esimerkiksi paikkakunnan mukaan. Luethan ennen hakemista alla olevan vastuulausekkeen ja käyttöehdot. Profiileja päivitetään sivuille perjantaisin, poislukien pyhäpäivät ja loma-ajat.

VASTUULAUSEKE JA KÄYTTÖEHDOT

Suomen Harrastajateatteriliiton Ohjaajapankki toimii tiedonvälittämisen alustana teatteriohjaajien ja harrastajateattereiden välillä. Suomen Harrastajateatteriliitto suosittelee vahvasti aina kirjallisen työsopimuksen tekemistä kaikista ohjaustöistä molempien sopijapuolien edun mukaisesti. Ohjeista työsopimuksen tekemiseen voi saada allaolevista linkeistä.

Tutustu työsopimusmalleihin tästä linkistä

Tutustu palkkasuosituksiin tästä linkistä

Haluamme huomauttaa, että kaikki sopimustekniset asiat tulee sopia suoraan ohjaajien ja teattereiden välillä kirjallisesti, eikä Suomen Harrastajateatteriliitto ota niihin kantaa. Suomen Harrastajateatteriliitto ei ole vastuussa sopimuksista tai mahdollisista ristiriitatilanteista, vaan niistä ovat vastuussa sopijaosapuolet.

Ohjaajat ovat vakuuttaneet tietojensa oikeellisuuden liittyessään ohjaajapankkiin. Suosittelemme teatterien varmistavan aina tietojen oikeellisuuden ennen sopimuksen tekemistä molempien osapuolien edun mukaisesti.

Liittymällä ohjaajapankkiin ohjaajat ovat hyväksyneet antamansa yhteystiedot julkisesti jaettavaksi. Yhteystietoja ei kuitenkaan saa antaa eteenpäin muualle kuin tietoja hakeneen teatterin sisäiseen käyttöön ilman ohjaajan lupaa.

OHJAAJA – haluatko mukaan tai haluatko päivittää jo olemassaolevaa profiiliasi? Liity ohjaajapankkiin tai päivitä profiiliasi täältä.

  • Kieli

  • Paikkakunta

  • Matkustusvalmius

  • Erityisosaamisalueet

  • Kokemus (esityksen ohjaamisesta)

  • Koulutus