Uutta virtaa teatteritoimintaan

Suomen Harrastajateatteriliitto tukee jäsenteattereitaan teatteritoiminnan uudelleen käynnistämiseen ja jo olemassa olevan toiminnan kehittämiseen suunnatuilla koulutuspaketeilla. Tuen saamisen ehtona on, että koulutukseen osallistuu vähintään 8 yli 15-vuotiasta henkilöä. Toimintaa tukee Kansalaisfoorumi.

Koulutus voi olla kestoltaan sopimuksen ja tarpeen mukaan 6-10 oppituntia, ja kokoontumisia voi olla yhdelle tai kahdelle kerralle jaettuna. Suomen Harrastajateatteriliitto etsii sopivan kouluttajan (kouluttajasta voi myös esittää toiveita), hoitaa tukihakemuksen valmistelun ja tilittämisen sekä kouluttajan sopimus- ja palkanmaksuasiat. Koulutus laskutetaan toiminnan järjestävältä taholta ja teatteri voi halutessaan laskuttaa osallistujia haluamallaan summalla.

Koulutuksen voi kohdentaa esimerkiksi uuden ryhmän käynnistämiseen, näyttelijäntyön taitojen syventämiseen, tuotannollisten osa-alueiden vahvistamiseen tai vaikkapa jonkun ihan uuden osa-alueen kokeiluun. Koulutuksen esimerkkihinta on alkaen 59€/hlö. Hintaan vaikuttavat koulutuksen tilakulut, kouluttajan matkakulut ja valittu oppituntimäärä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva paketti! Tukitunteja on jaossa ennalta rajattu määrä ja koulutus tulee järjestää vuoden 2022 aikana.

Lisätietoa: Tuottaja Mari Saarinen, [email protected] / 050-4682138