Muut julkaisut

Kesäteatteriopas

Kesäteatteriopas esittelee kesäteatteritarjontaa valtakunnallisesti!

Ilmoita kesäteatteriesityksesi mukaan suosittuun Kesäteatterioppaaseen. Suomen Harrastajateatteriliiton vuosittain tuottama julkaisu ilmestyy toukokuussa ja sitä jaetaan valtakunnallisesti ilmaiseksi 6000 kpl mm. tiedotusvälineille, matka- ja kulttuuritoimistoille, infopisteisiin ja kirjastoihin. Opas on suosittu ja se suorastaan viedään käsistä heti julkaisunsa jälkeen.

Esite uudistettiin vuonna 2017 ja siihen tuli mukaan löydettävyyttä helpottava alueellinen jako- sekä kesäteatterireitti-toiminnot. Teatteri näkyy esitteessä ilmoituksen lisäksi myös alueesi reitin varrella vierailukohteena. Uutuutena julkaisuun otetaan mukaan myös majoitus- ja ravintolapalveluita kesäteatterireitin varrelta. Ilmoitushintaan kuuluu myös näkyvyys Suomen Harrastajateatteriliiton Ohjelmisto-sivulla.

Ilmoituskoot ja hinnat ovat seuraavat:

MalliLeveysKorkeusHinta jäsenEi jäsen
1/1 Pysty128 mm190 mm339€390€
1/2 Vaaka128 mm93 mm179€249€
1/4 Pysty62 mm93 mm90€129€

Etu- ja takakannen sisäsivuilla sama mitta kuin koko sivun ilmoituksessa, 500 €. Takakannessa erikoiskoko, leveys 148 mm x korkeus 210 mm + 3 mm leikkausvara kaikilla sivuilla. Alv 0 €, emme peri arvonlisäveroa. Hinta sisältää myös ohjelmiston julkaisun internet-sivuillamme.

Kesäteatterioppaan vuoden 2018 julkaisemis- ja painoaikataulu:

Painovalmiit materiaalit PDF -muodossa 22.4. mennessä. Taitamme myös tilauksesta mainokset tarvittaessa (100€/mainos), materiaalit taittoa varten on toimitettava 16.4. mennessä.

VARAUKSET sähköpostitse sht@shtl.fi

Lähetä valmis ilmoitus tällä lomakkeella. Täytä lomake huolellisesti. Jos lomakkeella lähettäminen ei onnistu voit lähettää ilmoituksen lomakkeen tiedoilla varustettuna sähköpostitse: sht@shtl.fi

Ilmoituksen koko: