Ilmoita kesäteatterisi mukaan Kesäteatteriliitteeseen

Vuoden 2020 kesäteatteriliitteestä tiedotetaan alkuvuodesta 2020.

Kesäteatteriliite 2019 ilmestyi Repliikki-lehden 2/2019 välissä lisäliitteenä kesäkuun alussa. Lehden ilmestymisaikataulua aikaistettiin, jotta se palveli paremmin myös ensimmäisinä̈ ensi-iltansa saavia kesäteattereita. Lehden liitteenä esitteen tuotantokustannukset ovat pienemmät ja näin ollen myös ilmoitusten hinta laskee reilusti. Jäsenhinnalla ilmoituksen saa alkaen hintaan 50€/ilmoitus valmiilla materiaalilla. Ilmoitus on mahdollista myös taitattaa Suomen Harrastajateatteriliitolla ja silloin kuluihin lisätään 50€/ilmoitus. Liite julkaistaan myös sähköisenä versiona ja sitä tuodaan näkyväksi kaikessa Suomen Harrastajateatteriliiton tiedotuksessa.

Repliikki-lehti on Suomen Harrastajateatteriliiton tuottama teatterialan tiedotuslehti. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa painettuna ja sähköisesti. Lehteä tilaavat teatteritoimijoiden lisäksi useat kulttuuritoimijat ja kirjastot maanlaajuisesti.

Ilmoitushintaan kuuluu myös näkyvyys Suomen Harrastajateatteriliiton Ohjelmisto-sivulla.

MalliLeveysKorkeusHinta jäsenEi jäsen
Käyntikortti90 mm55 mm50€85€

Tällä lomakkeella voit lähettää ilmoituksesi meille PDF – muodossa 8.5. mennessä.

Täytä tiedot huolellisesti. Perille tulleesta lomakkeesta tulee vahvistus yhteyshenkilön sähköpostiin. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä sht@shtl.fi