Teatteritapahtumia kaikenikäisille

Suomen Harrastajateatteriliitto on mukana siellä missä tapahtuu! Teemme yhteistyötä esimerkiksi Suomen Nuorisoseurojen Ramppikuume- ja Teatterilaiva -tapahtumissa. Lisäksi liittomme järjestää seminaareja ja tapaamisia, joissa keskustellaan harrastajateatterikentän ajankohtaisista aiheista.

Alta löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Onko sinulla kulttuuri – tai erityisesti harrastajateatterialan tilaisuus jossa voisimme olla mukana? Ota yhteyttä!

 

Ramppikuume

RAMPPIKUUME on valtakunnallinen nuorisoteatteritapahtuma 13-20-vuotiaille nuorille. Tapahtuma järjestetään vuosittain Kankaanpäässä. Tapahtuma koostuu esityskatselmuksesta sekä koulutuspajoista. Päivät tarjoavatkin nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden esiintyä, nähdä nuorisoteatteriryhmien esityksiä ympäri Suomen sekä kouluttautua alan ammattilaisten ohjauksessa.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Teatterilaiva

Teatterilaiva on Helsingistä Tallinnaan ja takaisin seilaava teatterifestivaali. Se tarjoaa teatterin ystäville, harrastajille ja ryhmille oivan mahdollisuuden paitsi esiintymiseen myös virkistäytymiseen ja muiden alan harrastajien kohtaamiseen. Teatterilaivan ohjelma koostuu muun muassa esityksistä, koulutustyöpajoista ja legendaarisesta improkisasta. 

Siirry tapahtuman sivuille tästä.