Turvallisesti lavalle ja yleisöön!

Suomen Teatterit ry on koonnut sivuilleen esittävän taiteen sektorin poikkeusajan työskentely- ja esittämisohjeet. Ohjeistuksesta löydät konkreettisia vinkkejä sekä yleisö- että henkilöstöturvallisuuteen.

 

Kansalliset suositukset tuotantojen turvallista rakentamista, harjoittelua ja esittämistä varten poikkeusaikana on laadittu alan järjestöjen, instituutioiden ja työtä konkreettisesti tekevien ammattilaisten yhteistyössä koko esittävän taiteen kentän vapaaseen käyttöön. Suositusten tarkoitus on tarjota ohjeita ja välineitä alan organisaatioiden oman paikallisen koronaohjeistuksen laatimista varten ja poikkeusajan käytännön toiminnan järjestämisen tueksi. Suositusten teossa on konsultoitu Työterveyslaitoksen covid-19-asiantuntijoita. (Suomen Teatterit)

 

Mikäli tarvitset mietiskelyapua esitysten toteuttamisen suhteen, olethan rohkeasti liittoon yhteydessä. Turvallisesti teatteritoiminta jälleen käyntiin!

Suomen Teatterit -ohjeistukset turvalliseen teatterikokemukseen löydät tästä linkistä.

Lisäksi THL:n suositusten mukaisen Valtioneuvoston periaatepäätöksen (23.10.) kulttuuri- ja harrastustoiminnasta löydät täältä.