Jyväskylässä 18.-20.8. järjestettävän Harrastajateatterikesän hakuaika on päättynyt. Harrastajateatterikesään haki yhteensä 26 esitystä.

Tapahtuman ohjelmiston vuonna 2017 valitsee YTM, käsikirjoittaja, kirjailija ja ohjaaja Anne Prokofjeff. Kaikkia hakijoita tiedotetaan valinnan tuloksista huhtikuun alkupuolella. Valmis ohjelmisto julkistetaan torstaina 11.5. tiedotustilaisuudessa kaupunginteatterilla. Lipunmyynti tapahtumaan avautuu samana päivänä.

 Harrastajateatterikesä on kokonaisvaltainen ja intiimi harrastajateattereiden kehittymisfoorumi joka tuo esiin ajatuksella ja sydämellä tehtyä harrastajateatteria. Tapahtumassa valitut esitykset saavat palautetta raadilta, valitsijalta ja myös yleisöltä.

Raadissa toimivat vuonna 2017 Antti Niskanen ja Mika Terävä. Kaksikko edustaa vahvaa ja monipuolista osaamista Jyväskylästä. Tapahtuman yleisö pääsee ääneen Jälkilöylyissä, jossa keskustellaan esityksistä valitsija Anne Prokofjeffin kanssa välittömästi nähdyn esityksen jälkeen. Lisäksi esitysten ohjaajille on luvassa yhteinen keskustelutuokio valitsijan kanssa.

Harrastajateatterikesän hakijamäärä kasvoi viime vuodesta, jolloin hakemuksia saapui 21. Tapahtumaan valitaan 6 – 7 esitystä. Harrastajateatterikesän järjestää on Suomen Harrastajateatteriliitto yhteistyössä Jyväskylän kaupunginteatterin kanssa.

Lisätietoa tapahtumasta:

www.harrastajateatterikesa.fi

Tuottaja Mari Saarinen [email protected] / 050-4682138