Tiedote 25.8.

Suomen Harrastajateatteriliitto

 

SUOMEN HARRASTAJATEATTERILIITON HENKILÖJÄSENYYS UUDISTUI TÄYSIN

Suomen Harrastajateatteriliitto on julkistanut uudistuneen henkilöjäsenyytensä. Henkilöjäsenien palveluihin kuuluvat lukuisten yhteistyökumppaneiden tarjoamien etujen lisäksi alennuksia ammatti-ja harrastajateattereiden esityksistä ja rahanarvoiset jäsenedut liiton palveluista sekä uusi SHT appi.

– Haluamme olla ihan jokaisen teatterin harrastajan liitto. Henkilöjäseneksi voi liittyä kuka vaan, olitpa sitten innokas näyttelijä, lavastaja, ohjaaja, katsoja tai vaikkapa lähikaupan myyjä. Riittää että haluat kuulua Suomen suurimpaan harrastajateatteriperheeseen. Kaikenlainen teatterin harrastaminen on yhtä arvokasta ja jäsenedut kuuluvat kaikille teatterista tavalla tai toisella nauttiville, kertoo liiton toiminnanjohtaja Sanna Saarela.

 

SHT APPI TUO PALVELUT LÄHEMMÄKSI

Yksi isoimmista uudistuksista jäsenyyteen liittyen on SHT appi, joka toimii sähköisenä jäsenkorttina, tiedotuskanavana ja kertoo jäsenille kaikista lukuisista eduista. – SHT apin valmistelu aloitettiin tämän vuoden alussa. Jäsenetujen tarjoajaksi ilmoittautui iso joukko hienoja toimijoita harrastajateattereista, ammattiteattereista, matkailupalveluista ja viihde- sekä kulttuurialan yrityksistä. Vastaanotto on ollut innostunut ja emme malta odottaa, että henkilöjäsenet pääsevät kokeilemaan etuja, iloitsee Saarela. Etuja tarjoavia harrastaja- ja ammattiteattereita on mukana jo yli kahdeksankymmentä, ja yrityksiä lähes kaksikymmentä. Lisää otetaan mukaan jatkuvasti.

 

NÄYTTELIJÄPANKISTA APUA NÄYTTELIJÖIDEN LÖYTÄMISEEN JA LÖYTYMISEEN

SHT apin lisäksi henkilöjäsenten saataville on uudistuksen myötä tullut Näyttelijäpankki, johon voi ilmoittautua näyttelijäksi. Pankista esimerkiksi harrastajateatterit ja casting-toimistot voivat hakea sopivaa näyttelijää produktioihinsa valtakunnallisella haulla. Näyttelijäpankin toivotaan helpottavan esimerkiksi työryhmien kokoamista.

Henkilöjäseneksi voi liittyä vuoden 2021 loppuun saakka edullisemmalla hinnalla 14,90€/hlö. Vuoden 2022 alusta alkaen jäsenyyden hinta on 32€ vuosi.

Uudistuneen Suomen Harrastajateatteriliiton Henkilöjäsenyyden pääset hankkimaan itsellesi helposti täältä: https://shtl.fi/henkilo-jaseneksi-liittymislomake/

Lisätietoa Henkilöjäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan): Henkilöjäseneksi

 

Sanna Saarela

Toiminnanjohtaja

Suomen Harrastajateatteriliitto

[email protected] / 050-0928984