Tiedote 15.2.2022

 

 

Vuoden Harrastajateatteri 2022

 

Vuoden Harrastajateatteri 2022 on Tukkateatteri Tampereelta.

Katso video palkinnon jakamisesta täältä: Youtube (avautuu uuteen ikkunaan)

 

Suomen Harrastajateatteriliitto on valinnut Vuoden Harrastajateatteri -palkinnon saajaksi Tamperelaisen Tukkateatterin. Tukkateatteri on aktiivinen toimija paikkakunnallaan. He tarttuvat rohkeasti ja kunnianhimoisesti haasteellisimpiinkin teoksiin, pyrkivät luomaan uutta ja kehittämään toimintaansa jatkuvasti. Tukkateatterin ohjelmistovalinnat ovat poikkeuksellisen kiinnostavia eivätkä he pelkää tarttua kantaesityksiin.

 

Tukkateatteri kouluttaa aktiivisesti jäseniään ja tarjoaa myös uusille mahdollisuuksia tulla mukaan toimintaan. He ovat onnistuneet luomaan teatteriinsa innostuneen ja sitoutuneen toimintakulttuurin, mikä näkyy ulospäin laajana tarjontana sekä taiteellisesti että toiminnallisesti. Pandemian aikanakin Tukkateatteri on suunnannut katseensa rohkeasti tulevaisuuteen, ja rajoituksia noudattaen he ovat saaneet teatterin toiminnan pysymään aktiivisena.

 

Tukkateatteri tekee paikkakunnallaan tinkimätöntä ja päämäärätietoista teatteria. He ovat hyvä esimerkki kunnianhimoisesta harrastajateatteritoiminnasta.

 

Valinnat 20:n hakijan joukosta teki Suomen Harrastajateatteriliiton varapuheenjohtaja Minna Autere, hallituksen jäsen Kari Manu ja toiminnanjohtaja Sanna Saarela. Vuoden Harrastajateatteri valitaan vuosittain. Palkinnon arvo on 1000 euroa.

 

Lisätietoja

 

Sanna Saarela

Toiminnanjohtaja

Suomen Harrastajateatteriliitto

[email protected]

050-092 8984