Velmu- katti toivottaa kaikki tervetulleeksi Lappeenrantaan 8.-11.6.2017.

Valokeila – teatterikatselmus on osa lasten ja nuorten suurta kulttuuritapahtuma Volttia.

Valokeilassa nähdään neljän mahtavan päivän aikana useita teatteriesityksiä ja harjoitellaan uusia taitoja työpajoissa. Koulumajoituksessa pääsee tutustumaan muihin harrastajiin teatterin, sirkuksen ja tanssin parissa ja lauantai-illan discossa huima osallistujamäärä bailaa Urheilutalon palloiluhallissa! Suomi 100 – vuoden kunniaksi Valokeilaan voi hakea esityksellä, jossa on jollain tapaa mukana teemana Suomi ennen, tänään tai tulevaisuudessa.

HAE MUKAAN 16.1.-15.2.2017

Lataa VALOKEILA hakulomake täältä. Tai täältä.

Lataa lomake, tallenna se ensin omalle tietokoneellesi ja täytä sitten hakulomake joko tietokoneella tai halutessasi käsin. Lähetä huolellisesti täytetty lomake sähköisesti osoitteeseen: [email protected]

Tapahtumaan voivat hakea kaikenlaiset ja kaiken pituiset pääsääntöisesti 7-13 vuotiaiden harrastajien esittämät teatteriesitykset. Esitykset nähdään Taidekoulu Estradin näyttämöllä, tai ryhmän halutessa vaikka Lappeenrannan keskustassa! Hakuaika alkaa 16.1.2017 ja päättyy 15.2.2017. Hakuvaiheessa esityksestä lähetetään tallenne, joko dvd tai linkki tallenteeseen sekä sähköinen hakulomake. Tallenteen ei tarvitse olla valmiista esityksestä, kunhan siitä käy tarpeeksi selkeästi ilmi minkätyyppinen esitys on tulossa. Hakulomakkeessa voi vielä avata lisää tekeillä olevaa teosta.

DVD:n voi lähettää osoitteeseen:

Sami Sivonen/Valokeila

Kullaantie 2 B 32
33960 Pirkkala

Jos lähetät tallenteetn DVD:llä, liitä mukaan tulostettu kopio hakemuksesta.

HUOM!

Huomioithan että poiketen Harrastajateatteriliiton SPOTTI ja Harrastajateatterikesä -tapahtumista osallistuville ja ryhmille ei myönnetä rahallista tukea osallistumiseen.

Ryhmät valitaan hakemusten perusteella. Valituksi tulemisen jälkeen voi varata osallistumispaketit, joista lisätietoa alla tapahtuman omilta sivuilta: http://voltti2017.fi

Lisätietoja kaikesta Valokeilaan liittyen: Sami Sivonen [email protected] / 050 330 0777