Suomen Harrastajateatteriliiton ohjeistus koulutustoimintaan osallistumiseen koronaan liittyen

Osallistuja:

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Vallitsevassa tilanteessa huomioithan, että kurssi saatetaan joutua peruuttamaan hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, jos koronatilanne äkillisesti muuttuu. Myöskin kouluttaja voi tulla paikalle vain täysin terveenä. Tämä kannattaa huomioida esimerkiksi mahdollisia matkoja ja majoituksia varattaessa, jolloin suosittelemme ottamaan niihin peruutusturvan. Jos kurssi peruutetaan Suomen Harrastajateatteriliiton puolesta, kurssimaksut palautetaan aina. Muutoin voimassa on normaalit peruutusehdot, joiden mukaan kurssimaksun saa takaisin myös lääkärintodistuksella.

HUOM! Tulethan kurssille täysin terveenä, huomioit hyvän käsi- ja yskimishygienian ja noudatat kouluttajan antamia ohjeita. Olemme rajanneet kurssilaisten määrän nykytilanteessa normaalia pienemmäksi kuhunkin tilaan suhteuttaen. Jos käytät julkista liikennettä matkustamisen kurssipaikalle, suosittelemme noudattamaan THL:n yleisiä turvaohjeistuksia sekä -suosituksia.

Pysäytetään Korona-virus! 

  • Harrastetaan terveenä. Älä tule kurssille, jos sinulla on pieniäkään sairauden oireita. Kouluttajalla ei voi ottaa flunssaista osallistujaa mukaan kurssille.
  • Jos kuulut jonkin perussairauden takia riskiryhmiin, sinun pitää itse tarkkaan harkita osallistumismahdollisuuksiasi toimintaan.
  • Pese kädet tai käytä käsihuuhdetta ennen kurssille tulemistasi ja kurssin aikana mahdollisimman usein
  • Muista turvaetäisyydet muhin osallistujiin ja kouluttajaan! Vältä suoraa koskettamista ja noudata kouluttajan antamia ohjeita.
  • Jos aivastat tai yskit, yski tai aivasta kertakäyttönenäliinaan tai kyynärtaipeeseen, pese myös heti kätesi.
  • Ole ajoissa paikalla, että kurssi pääsee alkamaan aikataulun mukaisesti.

 

Lisätietoja: Mari Saarinen / [email protected] / 050 -468 2138