Suomen Harrastajateatteriliiton ohjeistus koulutustoimintaan osallistumiseen koronaan liittyen

Osallistuja:

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Vallitsevassa tilanteessa huomioithan, että kurssi saatetaan joutua peruuttamaan hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, jos koronatilanne äkillisesti muuttuu. Myöskin kouluttaja voi tulla paikalle vain täysin terveenä. Tämä kannattaa huomioida esimerkiksi mahdollisia matkoja ja majoituksia varattaessa, jolloin suosittelemme ottamaan niihin peruutusturvan. Jos kurssi peruutetaan Suomen Harrastajateatteriliiton puolesta, kurssimaksut palautetaan aina. Muutoin voimassa on normaalit peruutusehdot, joiden mukaan kurssimaksun saa takaisin myös lääkärintodistuksella.

Jos koulutuksissa otetaan käyttään koronapassi, ilmoitetaan siitä kaikille ilmoittautuneille. Koronapassin käyttö tulee kyseeseen jos alueellinen koronatilanne sitä vaatii. Osallistujan kannattaa varautua esittämään koronapassi tarpeen vaatiessa. Koronapassista tietoa täältä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/rokotteet-ja-koronavirus/koronatodistus

HUOM! Tulethan koulutukseen täysin terveenä, huomioit hyvän käsi- ja yskimishygienian ja noudatat kouluttajan antamia ohjeita. Olemme rajanneet kurssilaisten määrän nykytilanteessa normaalia pienemmäksi kuhunkin tilaan suhteuttaen. Jos käytät julkista liikennettä matkustamisen kurssipaikalle, suosittelemme noudattamaan THL:n yleisiä turvaohjeistuksia sekä -suosituksia.

Pysäytetään Korona-virus! 

  • Harrastetaan terveenä. Älä tule koulutukseen, jos sinulla on pieniäkään sairauden oireita. Kouluttajalla ei ole myöskään lupaaa ottaa flunssaista osallistujaa mukaan koulutukseen.
  • Jos kuulut jonkin perussairauden takia riskiryhmiin, sinun pitää itse tarkkaan harkita osallistumismahdollisuuksiasi toimintaan.
  • Pese kädet tai käytä käsihuuhdetta ennen koulutukseen tulemistasi ja koulutuksen aikana mahdollisimman usein
  • Muista turvaetäisyydet muhin osallistujiin ja kouluttajaan! Vältä suoraa koskettamista ja noudata kouluttajan antamia ohjeita.
  • Jos aivastat tai yskit, yski tai aivasta kertakäyttönenäliinaan tai kyynärtaipeeseen, pese myös heti kätesi.
  • Ole ajoissa paikalla, että koulutus pääsee alkamaan aikataulun mukaisesti.

 

Lisätietoja: Mari Saarinen / [email protected] / 050 -468 2138