Suomen Harrastajateatteriliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisfoorumi ylpeänä esittävät

TULEVAISUUSTORSTAIT oli osallistujilleen ilmainen webinaarisarja keväällä 2021, joka huipentuu VASTUUNJAKAJAT -tapaamiseen vuonna 2022.

Webinaareissa olivat luennoimassa Karanteeniteatterin Tatu Mönttinen, Digiteatterin Maria Oiva, sekä kirjailija ja ohjaaja Juha Hurme.

VASTUUNJAKAJAT -tapaaminen 

Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi, huoliasi, pohdintojasi ja toiveitasi teatteriharrastuksen matkan varrelta yhdessä muiden vastuunjakajien kanssa. Päivä on verkostoitumista, uusien ja vanhojen ideoiden jakamista ja tulevaisuuden suunnittelua yhdessä. Se on suunnattu teattereiden vastuunjakajille, puheenjohtajille, tuottajille, hallitukselle ja muille tahoille, jotka pitävät teatterin toimintaa tukevasti pinnalla myös haastavina aikoina.Vastuunjakajat -päivässä ovat puhumassa mm. Inke Rosila ja Sanna Saarela.

Inke Dahl (os. Huusko, ent. Pulkkinen, ent. Rosilo ) on työnohjaaja, teatteriohjaaja, valokuvaaja. Inke on toiminut teatterialalla 70-luvulta lähtien ohjaajana, kouluttajana sekä toiminut raadittajana, festivaalien järjestäjänä. Teatterialan työuran hän on tehnyt sekä ammatti- että harrastajakentällä Suomessa ja Ruotsissa. Inke on vetänyt organisaatioille vuosien aikana lukuisia pistekoulutuksia, joiden sisältö on liittynyt henkilökunnan jaksamiseen ja uudenlaiseen ajatteluun organisaation sisällä.

Sanna Saarela on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri, teatteriohjaaja ja -opettaja. Saarela aloitti Suomen Harrastajateatteriliiton toiminnanjohtajana syksyllä 2020, ja on toiminut muun muassa sitä ennen Riihimäen Nuorisoteatterin rehtorina.

Tapahtuma siirtyy myöhempään ajankohtaan lokakuulta 2021. Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin loppuvuodesta 2021.