Suomen Harrastajateatteriliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisfoorumi ylpeänä esittävät

TULEVAISUUSTORSTAIT oli osallistujilleen ilmainen webinaarisarja keväällä 2021, joka huipentuu VASTUUNJAKAJAT -tapaamiseen syksyllä 2021.

Webinaareissa olivat luennoimassa Karanteeniteatterin Tatu Mönttinen, Digiteatterin Maria Oiva, sekä kirjailija ja ohjaaja Juha Hurme.

VASTUUNJAKAJAT -tapaaminen 9.10.2021 

Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi, huoliasi, pohdintojasi ja toiveitasi teatteriharrastuksen matkan varrelta yhdessä muiden vastuunjakajien kanssa. Päivä on verkostoitumista, uusien ja vanhojen ideoiden jakamista ja tulevaisuuden suunnittelua yhdessä. Se on suunnattu teattereiden vastuunjakajille, puheenjohtajille, tuottajille, hallitukselle ja muille tahoille, jotka pitävät teatterin toimintaa tukevasti pinnalla myös haastavina aikoina.Vastuunjakajat -päivässä ovat puhumassa mm. Inke Rosila ja Sanna Saarela.

Inke Dahl (os. Huusko, ent. Pulkkinen, ent. Rosilo ) on työnohjaaja, teatteriohjaaja, valokuvaaja. Inke on toiminut teatterialalla 70-luvulta lähtien ohjaajana, kouluttajana sekä toiminut raadittajana, festivaalien järjestäjänä. Teatterialan työuran hän on tehnyt sekä ammatti- että harrastajakentällä Suomessa ja Ruotsissa. Inke on vetänyt organisaatioille vuosien aikana lukuisia pistekoulutuksia, joiden sisältö on liittynyt henkilökunnan jaksamiseen ja uudenlaiseen ajatteluun organisaation sisällä.

Sanna Saarela on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri, teatteriohjaaja ja -opettaja. Saarela aloitti Suomen Harrastajateatteriliiton toiminnanjohtajana syksyllä 2020, ja on toiminut muun muassa sitä ennen Riihimäen Nuorisoteatterin rehtorina.

Yhteisten keskusteluiden ja työpajojen lisäksi ohjelmassa on Järvilakeuden Kansalaisopiston -elokuvatiimin elokuva ja yhteinen illanvietto.

Osallistumishinta päivään on 89€/hlö ja se sisältää koko ohjelman, lounaan, päiväkahvit ja upean illallisen sekä illanvieton. Lisämaksusta on mahdollista varata majoitus aamiaisella Kivitipusta.

Vastuunjakajat-menuun voit tutustua tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan). 

MAJOITUS
50,00 €/hlö kahden hengen huoneessa, 1 hh lisä hintaan 25,00 €.

Sisältää aamiaisen sekä sauna- ja allasosaston ja kuntosalin käytön.

Ilmoittautumaan pääsee täältä